Megújult lakások a 8. kerületben

Kovács Kriszta, a CDC ingatlanhálózat józsefvárosi irodájának tulajdonosa a lakások értékesítésénél sokkal többet nyújt ügyfeleinek: a lerobbant ingatlanok szakértő és stílusos felújításával minőséget és értéket teremt.

Kriszta és kivitelező csapatának legújabb munkája a 8. kerület egyik épületének 5. szintjén található saroklakás, amely minden részletében megújult és teljesen berendezett állapotban készült fel új tulajdonosának a fogadására.

Rákóczi04

„Ezt a 97 négyzetméteres lakást is a lehető legapróbb részletig szétbontottuk és újraépítettük. Felszedtük az aljzatbetont, és teljesen kicseréltük az elektromos és vízvezetékeket. Mivel az épületben házközponti fűtés van, így itt nem volt szükség a cirkó kiépítésére. Máshol ha szükséges, a fűtést is korszerűsítjük, ami nagy körültekintést igényel a gázterv engedélyeztetésétől kezdve a kémény béleléséig, a kéményseprő szakvéleményig. A felújításokat két, egyenként három fős kivitelező csapat végzi, amelyben egyaránt megtalálható villanyszerelő, vízvezeték szerelő, burkoló és kéményszakember. A teljes körű felújítás garantálja a kifogástalan minőséget, a felújított lakásokra egy év garanciát adunk.”- avatott be Kriszta a munkálatok részleteibe.

Rákóczi02

A lakás középpontjában a konyha-étkező áll, amelyből a tágas nappali és két hálószoba nyílik. A harmadik hálószoba a hatalmas tükörfalú gardróbszekrénnyel ellátott közlekedőhöz kapcsolódik, külön bejárattal az egyik fürdőszobához. A folyosóról közvetlenül nyílik még egy külön vécé és egy zuhanyzó. Kriszta jó ízlését dicsérik a burkolatok, a jó minőségű laminált parketta a szobákban, valamint a beton az étkező-konyhában és a közlekedőkben, a minőségi csempék a fürdőkben.

_MG_5755

A nappaliban függő álmennyezettel oldották meg az indirekt, rejtett és a lefelé irányuló világítást. Kriszta saját elképzelései köszönnek vissza a térben, egyik kedvence a vágott téglafal, amely különösen hangulatossá varázsolja a nappali teret. Másik különleges megoldás a közlekedő folyosó padlójába rejtett „világító ablak”, amely egy üveglappal fedett, használt parafadugókkal teli nyílást jelent.

_MG_5752

A konyhaberendezés és a többi bútor, a franciaágyak, szekrények és a nappali kényelmes és elegáns fehér bőr kanapéja az Ikeából származnak. A hófehér konyhaszekrényt feldobják a Marrakesh mintás csempelapjai. Az egész lakásban a fehér szín dominál, amelyet a hálókban a textilek színei, a bordó, a kék és a sárga élénkítenek.

Rákóczi09

Kriszta közel egy évtizede foglalkozik ingatlanértékesítéssel, elmondása szerint több száz, de talán ezer lakást látott, emellett szerelmese a lakberendezésnek. Tapasztalatai alapján a magyar lakásvásárlók egy része nem tudja, mit kezdjen egy adott térrel, hogyan újítsa fel, ezért is határozta el, hogy a felújított lakásokat megújult állapotukban értékesíti. Bár a kivitelezési munkák nagy elővigyázatosságot, figyelmet és szakértelmet, időt és energiát igényelnek, egy-két hónap után rá sem lehet ismerni a megszépült ingatlanokra.

Rákóczi41

Kriszta elsősorban a 7. és 8. kerületben, a Nagykörút környékén keres és újít fel ingatlanokat. Az ingatlanpiac jelenlegi helyzetére kitérve elmondta, hogy jelenleg kevés eladó lakás van a piacon, főleg a 20 millió alatti kategóriában. Ő ezeket a lakásokat kínálja, a vevők sokszor befektetési céllal vásárolnak, vannak, akik kiadásra keresnek, illetve vidéki szülők gyermekeiknek választanak ingatlanokat.