Építészeti érdekességek a CDC kínálatából: 3 + 1 lakás

Álomból valóság? Nagypolgári luxus otthonok Budapesten, a Belvárosban, és egy letisztult, modern lakás a Király utcában.

Glamour és csillogás

Ideális otthon lehet azoknak, akik a nagypolgári luxus kényeztetésére vágynak egy egyedi belsőépítészeti megoldásokkal kialakított lakásban. Drága textilek, finom selymek, puha bársonyok, elegánsan leomló függönyök, virágos, gazdagon díszített tapéták között hajthatja álomra a fejét a három hálószoba lakója.

4

A tükrök valamint a különleges álló- és mennyezeti lámpák tovább fokozzák a csillogást. A kandallóban lobogó láng folytatásaként pedig a tükör a tükörben emeli tovább a fénylő hatást.

3

Az egy légtérben elhelyezkedő nappali-étkező-konyha együttesében a különböző burkolatok jelölik ki az egyes funkciók határait. A nemes anyagokkal borított konyhabútor is az elegancia jegyében született, a fürdőszoba ovális kádja és a mosdó viszont modernebb stílust képvisel. A kifinomult enteriőrökből álló 155 négyzetméteres lakás egy patinás múltú műemléki épület II. emeletén található a VIII. kerület rohamosan fejlődő részén.

10

A CDC Ingatlan kínálatában megtalálható:

http://www.cdci.hu/elado-lakas/budapest/viii/jozsefvaros_nagykoruton_kivul/rakoczi_ut-413053

 

Nagypolgári otthon

A Parlament közelében található, műemlékké nyilvánított ház második emeleti lakásának a felújításakor visszaállították az eredeti állapotot. A majdnem 300 négyzetméter alapterületen a nagyvonalú terek árasztják magukból a nagypolgári hangulatot.

2

A hét szoba része a szalon, a könyvtár, a nappali, a dolgozó, melyek kétszárnyú ajtókkal és boltívekkel egybe nyíló, nagy belmagasságú helyiségek. A padlót mindenhol drága burkolatok, rosa portogallo, fossilia, onix , és carrerai márvány borítják, színessé és nemessé varázsolva a tereket. A lakás exkluzív jellegét tovább hangsúlyozza a meisseni cserépkályha és a Mária Terézia korabeli csillár.

5

A lakás ideális környezetet teremt fogadások lebonyolítására, presztízs célú események szervezésére amellett, hogy egy család minden kényelemmel ellátott , luxus polgári otthona lehet.

A CDC Ingatlan kínálatában megtalálható:

http://www.cdci.hu/elado-lakas/budapest/v/belvaros/alkotmany_utca-415502

 

Luxus a Belváros szívében 

Minden részletében átgondolt és magas színvonalon kidolgozott luxus lakás lett az eredménye a belsőépítész stúdió munkájának a budapesti Belváros szívében.

3

A világos, bézs-fehér színvilágot izgalmassá teszik a karakteres geometriai formák, amelyek a lakás egészét meghatározva megjelennek a falat borító tapéta mintáiban, a fali polcokon és a belógatott álmennyezeten. A harmadik emeleti, mintegy 100 négyzetméteres modern, fiatalos otthon védett lakóövezetben várja új tulajdonosait.

5

A CDC Ingatlan kínálatában megtalálható:

http://www.cdci.hu/elado-lakas/budapest/v/belvaros/feher_hajo_utca-414428

 

Letisztult, modern terek

Tágas terek, nagy belmagasság, a hatalmas nyílászárókon beárad a napfény az egymásba nyitható három szobába. A szépen felújított gipszstukkós mennyezet eleganciája minimalista berendezéssel párosul.

3

A modern konyhát és fürdőszobát is a letisztultság jegyében, fehér-szürke monokróm színvilágban tervezték meg. A 126 négyzetméteres, igényesen kivitelezett lakás a Király utca sétáló részében, egy kívül-belül felújított polgári ház második emeletén található.

 

5

A CDC Ingatlan kínálatában megtalálható:

http://www.cdci.hu/elado-lakas/budapest/vi/terezvaros_nagykoruton_belul/szekely_mihaly_utca-345811